Orbán 25 éve: a hatalom bűvöletében – ÉLŐBEN a Youtube-on!
A Politikatörténeti Intézet Társadalomelméleti Műhelye és a CEU Democracy Institute közös konferenciája 2023. május 30-án, kedden 10:00–16:30 között a CEU Nádor u. 15. épületében.
Kissinger 100 – Beszélgetés Romsics Gergellyel – VIDEÓ
100 éves lett Henry Kissinger, akinek elméleti munkásságáról és politikusi pályájáról Csunderlik Péter beszélgetett Romsics Gergellyel a PTI és az ELTE BTK közös rendezvényén.
Úri utcából száműzött beszélgetések / 15. – Peter Pastor – VIDEÓ
Sorozatunk legújabb részében PETER PASTOR amerikai magyar történész volt a vendégünk, akivel Csunderlik Péter beszélgetett a pályájáról a Politikatörténeti Intézet könyvtárában.
A Napvilág Kiadó idén is várja Önt a Könyvhéten!
2023. június 8–11. között ismét megrendezik Magyarország legnagyobb könyves vásárát Vörösmarty téren és a Vigadó előtti Duna-korzón, ahol kiadónk is kedvezményekkel készül.
A Napvilág Kiadó júniusi könyvbemutatói
VIGVÁRI ANDRÁS kötetét 2023. június 6-án, kedden 18 órától mutatjuk be a Gólya Teraszon, DALOS GYÖRGY új könyvét pedig 2023. június 7-én, szerdán 17 órától az Írók Boltjában.
Sport és politika a 20. században – VIDEÓK
Történeti konferencia és kerekasztal-beszélgetés a CEU Democracy Institute és a PTI szervezésében: immár minden előadás, vita, beszélgetés felvétele elérhető, nézzen bele!
eu zaszlo