Felhívás röplapok gyűjtésére

Levéltárunk a rendszerváltás óta gyarapítja politikai röpirat-gyűjteményét. Az idén is az önök segítségével szeretnénk tovább bővíteni gyűjteményünket a most megkezdődött országgyűlési kampány idején. Most, a parlamenti választási kampány indulásakor szeretnénk ismét megkérni önöket, hogy a pártok által a postaládájukba eljuttatott vagy aluljárókban, úton-útfélen osztogatott szórólapot, újságot, füzetet ne dobják a papírgyűjtőbe, hanem gyűjtsék össze és juttassák el levéltárunkba a kampányidőszakban vagy a választás után.

Ezen felül szeretnénk megkérni arra is, hogy felhívásunkat barátaik, ismerőseik, szomszédaik és rokonaik körében is népszerűsítsék.

Célunk az, hogy az ország minden szegletéből érkezzenek hozzánk röplapok. Összegyűjtött röplapjaikat leadhatják levéltárunkban, könyvtárunkban, rendezvényeinken, február 19-től  hétköznaponként 7 és 18 óra között nyitva tartó portaszolgálatunkon is.

Címünk: Politikatörténeti Intézet, 1054 Budapest, Alkotmány u. 2. (A postán feladott röplapokat is erre a címre várjuk.)

Aki a legtöbb különböző röplapot gyűjti számunkra 2018. április 15-ig, a Napvilág Kiadó kiadványait kapja ajándékba.