Felhívás Támogatóinkhoz – adó 1%

 
Évről évre elérkezik az idő, amikor Ön és ismerősei támogatását kérjük személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával. Most is így teszünk, bízva az Ön szolidaritásában, s ezáltal kultúraközvetítő és értékteremtő tevékenységünk elismerésében.
 

A Politikatörténeti Alapítvány adószáma: 19661971-2-41

 
A Politikatörténeti Alapítvány és az általa támogatott Politikatörténeti Intézet gyakorlatilag az egyetlen kutatóintézet Magyarországon a jelenlegi hatalmi és állami rendszeren kívül, ahol történettudományi és társadalomelméleti tevékenység egyaránt folyhat. Ez különleges felelősséget ró ránk, amelynek megpróbálunk eleget tenni. Ennek szellemében dolgozunk, mint tudományos intézet és baloldali szellemi műhely.

Évek óta küzdünk azért, hogy céljainkat megvalósíthassuk, és ehhez rendszeresen kérjük közönségünk és barátaink segítségét, többek között az éves adó 1%-os felajánlások kapcsán. Most is Önhöz fordulunk, hiszen minden támogatásra szükségünk van, hogy tovább folytathassuk tevékenységünket azon a színvonalon és az ingyenes elérhetőségen, amelyen eddig biztosítottuk.

Ön honlapjaink, hírlevelünk olvasásával – hosszabb vagy rövidebb ideje – nyomon követheti munkásságunkat, kutatási eredményeinket, és talán rendszeres résztvevője rendezvényeinknek, látogatója levéltárunknak, könyvtárunknak is. Immár törzsvendégnek, törzsolvasónak tekinthetjük, akinek köszönjük érdeklődését, aki jelenlétével pártol minket, és hozzájárul ahhoz, hogy értő fülekre találjon mondanivalónk.

 
Kérjük, ha fontosnak tartja létezésünket, legyen pártoló tagunk, és ajánlja fel adója 1%-át nekünk:

a Politikatörténeti Alapítvány adószáma: 19661971-2-41

 
Azokra is számítunk, akik nyugdíjasként (vagy egyéb okokból) nem tudnak rendelkezni adójuk 1%-áról. Ha Ön is ebben a helyzetben van, kérjük, támogasson minket egy kisebb összeggel, melyet bármikor átutalhat nekünk:

A Politikatörténeti Alapítvány számlaszáma:

12010879-01412628-00100003 (Raiffeisen Bank)