Felhívás Támogatóinkhoz – adó 1%


Ahogy telnek az évek, a jelenlegi kormányzattól függetlenül működő civil szervezetek helyzete úgy válik egyre nehezebbé, és úgy értékelődik fel egyre inkább bármilyen kis összegű támogatás. A személyi jövedelemadó 1%-a éppen ilyen.

Köszönjük, ha jelen volt valamelyik konferenciánkon, műhelybeszélgetésünkön vagy könyvbemutatónkon! Ha hallgatott vagy olvasott minket! Ha ellátogatott a Napvilág Kiadó karácsonyi vásárára a Villányi útra! Ha meghívta egy ismerősét bármely programunkra vagy továbbította neki hírlevelünket!

Kérjük, kísérje továbbra is figyelemmel tevékenységünket, látogasson el rendezvényeinkre, hallgassa podcastjainkat, vagy legyen Könyvtárunk és Levéltárunk kutatója, olvasója! Hisszük, hogy munkásságunk értéket képvisel, és hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország egy jobb hely legyen 2023-ban is.

Természetesen keményen dolgozunk mi magunk is a megkezdett munka folytatásához szükséges források előteremtésén (pályázatok, ösztöndíjak, együttműködések révén), de Önre is számítunk. Kérjük, személyi jövedelemadója 1%-ával vagy bármilyen összeg felajánlásával 2023-ban is támogasson minket!

 

A Politikatörténeti Alapítvány adószáma: 19661971-1-43

 

Ha adója 1%-a helyett vagy mellett adománnyal (is) tudja támogatni a munkánkat, azt külön megköszönjük!

A Politikatörténeti Alapítvány számlaszáma:
12010879-01412628-00100003 (Raiffeisen Bank)

Adománnyal a Politikatörténeti Intézet is tudja támogatni az itt található bankszámlaszámokon.

 


 

Az év során számos hírlevélben mutatjuk be tudományos munkásságunk eredményeit, a Múltunk folyóirat lapszámait, a Napvilág Kiadó újdonságait és a más intézményekkel létrejött együttműködések gyümölcseit. Ezeket honlapunk mellett továbbra is megtalálja…

…a Politikatörténeti Intézet Youtube-csatornáján,
…a Mércén működő társoldalunkon,
…a PTI Podcast adásai között,
…a Múltunk folyóirat honlapján,
…a Napvilág Kiadó webshopjában.

 


 

Az Alkotmány utcai épületünkből való kilakoltatásukkal induló 2021-es évünket összegző alábbi videó is bizonyítja, hogy érdemesek vagyunk az Ön támogatására, mert tevékenységünk mást kínál, mint a hatalom kultúr- és emlékezetpolitikája: