A kampány véget ért, de a RÖPLAPGYŰJTÉS nem

 

A kampány véget ért, a választás lezajlott, de kérjük, továbbra se feledkezzenek meg felhívásunkról: gyűjtsék és juttassák el hozzánk a választási és népszavazási röplapokat, szóróanyagokat, kampánytárgyakat, hogy az önök segítségével gyarapodjon több tízezer darabos politikai röplap-gyűjteményünk. És ha szeretnének látni egy kis ízelítőt gyűjteményünkből, a 24.hu jóvoltából most bepillantást nyerhetnek annak sokszínűségébe:

Szappan, kitűző, frizbi és egyéb érdekességek – az alábbi videóban Darvasi Piroska levéltáros kollégánk mutatja be a 24.hu-nak, milyen reklámtárgyakat vetettek be a politikai pártok az elmúlt évtizedek választási kampányaiban. A letűnt korok emlékeiről Horn Gábor egykori SZDSZ-kampányfőnök is mesél, Tóth Tamás tervezőgrafikus pedig a most futó kampány óriásplakátjait elemzi.

 

 

BŐVEBBEN A RÖPLAPGYŰJTÉSRŐL

 

Az elmúlt két hónapban ismét sok-sok röpirat, szórólap, pártújság került a kezünkbe és a postaládánkba. Bízunk benne, hogy az Önök segítségével tovább gyarapodhat több tízezer darabos politikai röplap-gyűjteményünk – melyből ízelítőt kaphatnak a http://valasztasiroplap.hu/ oldalon.

Ezen felül szeretnénk megkérni önöket arra is, hogy felhívásunkat barátaik, ismerőseik, szomszédaik és rokonaik körében is népszerűsítsék. Ehhez a honlaphír itt, a tovább osztható facebook poszt pedig itt található. Célunk az, hogy az ország minden szegletéből érkezzenek hozzánk röplapok.

Az összegyűjtött röplapokat:
– behozhatják a levéltárba annak nyitvatartási idejében (H: 8-12, K: 8-18, Sze: 8-16),
– leadhatják a Villányi úti Konferenciaközpont portáján a levéltár nevére (7-20 óráig),
– elküldhetik postán a Politikatörténeti és Szakszervezeti Levéltárnak címezve.

A cím mindhárom esetben: Budapest, 1114, Villányi út 11-13. fszt.

 

Ha megadják nevüket és elérhetőségüket, akkor a legtöbbet gyűjtő a Napvilág kiadó könyvei közül választhat magának.

Előre is köszönjük a segítségüket!