Anno Filmklub – tájékoztató

 

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy immár 15 éve működő Anno Filmklubunk újabb évadjának megszokott elindítása problémákba ütközött. Az azóta eltelt időben sajnos nem sikerült megoldást találnunk azokra a problémákra, amelyek tisztázása nélkül nem tudnánk a korábbiakhoz hasonló színvonalas, előre megtervezett és ingyenes vetítéssorozattal szolgálni önöknek. Mint tudják, a kormány intézetünk ellehetetlenítésére tör, ennek részeként kártérítés nélkül ki akarnak lakoltatni az épületből. A jelenlegi viszonyok közt ez sajnos bármikor bekövetkezhet, a költözés alatt pedig kénytelenek lennénk megszakítani a filmklubot és egyelőre másik helyet sem találtunk az ingyenes lebonyolításhoz.

Ilyen körülmények között nem tudunk egy jól felépített filmklubot lebonyolítani, ezért úgy döntöttünk, a tervezett és előkészített „Család” témájú évadot elhalasztjuk. Amint ismét adottak lesznek a feltételek egy olyan filmklubhoz, amely illeszkedik közhasznú működésünkbe és a már megszokott színvonalon megvalósítható, arról késlekedés nélkül tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Addig is, kérjük, látogassák egyéb programjainkat és kísérjék figyelemmel helyzetünk alakulását. Mindenekelőtt pedig lehetőségeikhez mérten támogassák az intézetet. Ahhoz, hogy a nagy nyomás alatt folytatni tudjuk a munkánkat a megszokott színes programkínálattal, most az Önök segítségére is szükségünk van.

Mi nem adjuk fel!

 

Az ANNO Filmklub korábbi évadjairól, vetítéseiről itt olvashatnak…