Köszönet, további adománygyűjtés és folytatódó támadások

 

Január végén lezárult a Politikatörténeti Intézet költözése, ezért szeretnénk Önöknek köszönetet mondani a segítségért, amit nehéz helyzetünkben nyújtottak. Akár pénzbeli adománnyal, akár posztjaink megosztásával, biztató visszajelzésével tették ezt. Sokak, köztük az Önök támogatása is segít nekünk abban, hogy átvészeljük a következő időszakot. Az eddig beérkezett adományok és az intézményes támogatások – önkormányzatok, különböző pártalapítványok – révén sikerült összegyűjtenünk költözési költségeink jelentős részét.

Arra kérjük Önöket, hogy a maradék összegyűjtéséhez is nyújtsanak segítséget, mindenekelőtt azzal, hogy minél szélesebb körben ismerté teszik helyzetünket, valamint elmagyarázzák, miért fontos a működésünk!

Fennmaradásunk egyelőre csak rövid távon biztosított, így minden további adomány a túlélésünket és a kormányzati történelemhamisítással szembeni fellépést segíti:

A POLITIKATÖRTÉNETI INTÉZET BANKSZÁMLASZÁMAI:
(Raiffeisen Bank)
A közlemény rovatba kérjük, ezt írja: működési támogatás

Forintban történő utaláshoz:
HUF: 12001008-00102946-00100005
HUF IBAN: IBAN HU89 1200 1008 0010 2946 0010 0005

Euro-ban történő utaláshoz:
EUR IBAN: HU68 1200 1008 0010 2946 0030 0009
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX

További adatok az utaláshoz / data required for money transfer:
Számlatulajdonos neve / Name: Politikatörténeti Intézet Közhasznú Nonprofit Kft.
Székhelye / Adress: 1054 Budapest, Alkotmány utca 2.

 

Az adományon túl, ha lehetősége van rá, az adója 1%-ával is támogathat bennünket, a részletek itt olvashatók.

Korábbi híradásainkban olvashatta, hogy a kormánypropaganda a költözést követően ismét támadásba lendült ellenünk, de ennek ellenére végre megkísérelhetjük, hogy a munkára koncentráljunk az új helyeinken. Kérjük, kísérje figyelemmel a helyzetünket (többek között folyamatosan frissülő sajtószemlénk által), hiszen bármi elképzelhető a mai időkben.

 

Köszönjük!

 

A legutóbbi híradásokból kiemelnénk V. Naszályi Márta I. kerületi polgármester facebook bejegyzését, amelyben az általunk bérelt irodát és a kerületet ért támadásokra reagál:

 

….